HEJ & VÄLKOMMEN!
HÄR HITTAR DU DET SENASTE FRÅN UNDERJORD TRÄDGÅRDSBYRÅ

TANKAR & IDEER FRÅN MIG SOM ÄR UNDERJORD TRÄDGÅRDSBYRÅ BRUKAR ALLT SOM OFTAST INNEBÄRA ALLT SOM RÖR:
TRÄDGÅRD - ESTETIK - INSPIRATION - TIPS & RÅD - NÖRDIGHETER OM REGENERATIVT, MASKAR, SVAMPAR OCH ANNAT FANTASTISKT SOM ÄR NATUREN - HÅLLBARHET SÅKLART - KUNSKAPSDELNING - UPPDATERINGAR OM MINA PROJEKT - KANSKE OCKSÅ LITE MAT

ringblomma trädgårdsdesign värmdö nacka stockholm från www.underjord.se

Jo men en hel del om trädgård helt enkelt. Men här skrivs det om trädgård utifrån mig som är underjord trädgårdsbyrå och mitt perspektiv. Så det kanske kan vara intressant att veta lite mer om mig först. Vill du läsa mer om vem jag är kan du läsa här.

Trädgård för mig är natur och hur vi som människor hittar vår plats i den. En plats där vi kan leva i samspel och uppskatta varandra, alltså vi och naturen. Så det är där kommer hållbarheten och det regenerativa kommer in. 

Trädgård handlar också väldigt mycket om skönhet och att se vad som är vackert, för även detta är subjektivt och ytterst personligt. Men det kan också ändras och utvidgas, faktiskt precis som naturen gör själv.

 

Välkommen hit! /Helena

underjord.se/ommig
HÄR HITTAR DU SÅNT JAG SKRIVIT OM TIDIGARE

EN TRÄDGÅRD FRÅN UNDERJORD TRÄDGÅRDSBYRÅ
-VACKER, ÄTBAR & REGENERATIV-

 

Underjord trädgårdsbyrå startades av mig, Helena Garnfors, utifrån en vilja att skapa vackra & harmoniska trädgårdar & grönytor fyllda med mat. Jag tittar på naturens behov, er familjs behov och med hjälp av mig så får ni utöver skönhet en trädgård som är i samspel med naturen. Den är rik i biologisk mångfald både ovan och under jord, den boostar kolinlagring samtidigt som den återuppbygger din jord och därmed gynnar dess mikroliv. Allt detta tillsammans blir en lättskött & till slut självreglerande plats där skörd & njutning får stå i centrum på dina och naturens villkor. Blir du nyfiken och vill veta mer läs om mina tjänster här.

underjord.se/ommig