PROJEKT ÖVERSIKT

Vid frågor om trädgårdsdesign & rådgivning eller för att boka ett hembesök hör av dig på helena@underjord.se

Läs gärna mer om processen hur en trädgårdsdesign blir till och vad som ingår här. Om du istället är mer nyfiken på hur mitt dagliga arbete ser ut och dessutom få trädgårdsinspiration, tips och råd, kika in på mitt instagramkonto.

DET HÄR SÄGER MINA KUNDER OM MIG

5/5

“Vi hade en fantastiskt inspirerande rådgivning med Underjord hemma hos oss. Vi fick en personlig och mycket kompetent sammanfattning av våra spridda tankar och önskemål. Något som har gjort att vi äntligen kommit igång med vår drömträdgård. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera henne.”

Victoria, kund Trädgårdsrådgivning

5/5

Inlyssnande, passionerat och med en fingertoppskänsla för färg, form och natur har Underjord hjälpt oss med att planera upp en lummig ätbar trädgård på en nybyggd tomt, ett arbete i görningen.

Karin Fritz, kund Värmdö

5/5

Helena kom med kreativa lösningar på hur vår trädgård kan få en spännande planlösning med en naturlig rumsuppdelning, både i den grönskande delen såväl som på terrassen. Vi fick också rådgivning angående vattenuppsamling, vilket är extra viktigt i dessa tider av osäker väderlek.Hon satte även en röd tråd för oss gällande genomgående hårda material i trädgården. Rekommenderar varmt att använda hennes tjänster!

Lena Glendor, kund Värmdö

“Stort tack, nu har vi massor med inspiration och ideér att gå vidare med!”

Ulrika, kund Trädgårdsrådgivning

underjord.se/ommig

EN TRÄDGÅRD FRÅN UNDERJORD TRÄDGÅRDSBYRÅ
VACKER, ÄTBAR & REGENERATIV

 

Underjord trädgårdsbyrå startades av mig, Helena Garnfors, utifrån en vilja att skapa vackra & harmoniska trädgårdar & grönytor fyllda med mat. Jag tittar på naturens behov, er familjs behov och med hjälp av mig så får ni utöver skönhet en trädgård som är i samspel med naturen. Den är rik i biologisk mångfald både ovan och under jord, den boostar kolinlagring samtidigt som den återuppbygger din jord och därmed gynnar dess mikroliv. Allt detta tillsammans blir en lättskött & till slut självreglerande plats där skörd & njutning får stå i centrum på dina och naturens villkor.